Tarjoukset

Bio-Qinon Active Q10 GOLD

Luonnollista ubikinonia (koentsyymi Q10), jolla on korkea hyötyosuus sekä B2-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille.

30 kaps.

25 (norm. 29,70 €)

A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke

Hyarulonihappoa sisältävä A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina. Valmiste edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista ja biotiini sekä A- ja E-vitamiinit edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa.
A-Vita Hydra Plus -nenäsuihketta käytetään nenän limakalvojen kuivumisen tai surkastumisen ehkäisyyn sekä nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon.

Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille.

20 ml

13,50 (norm. 15,40 €)

Systane Complete silmätipat

Edistyksellinen suoja silmän pinnalle!

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja. Edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista.

Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille.

10 ml

16,50 (norm. 19,40 €)

Apteekin Möller Premium Omega-3

Apteekin Möller Premium Omega-3 -kapselit sisältävät erityisen paljon terveyden kannalta välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka edistävät sydämen toimintaa ja ovat tärkeitä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Tuote ei sisällä vitamiineja, joten se sopii hyvin käytettäväksi myös muiden monivitamiinivalmisteiden lisänä.

Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

76 kps.

8,50 (norm. 12,40 €)

Maitohappobakteeri + B

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

50 kaps.

12 (norm. 15,10 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Magnesiumin riittävän päivittäisen saannin varmistamiseen urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Sitraattimuoto takaa tehokkaan imeytymisen.

Tarjous koskee purutablettia ja nieltävää tablettia.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

90 kpl

12 (norm. 14,90 €)

Aqualan Duo

Suojaava ja kevyt tehokosteuttaja, jossa 20 % glyserolia. Pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta.

Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

 

200 g

8 (norm. 10,60 €)