Tarjoukset

Systane Complete 15 ml

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja. Edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista.

Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille

10 ml

16,50 (norm. 22,00 €)

Naso seesamiöljy ratiopharm

Naso seesamiöljy ratiopharm 10 ml nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön koko perheelle.

Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille.

10 ml

7 (norm. 9,30 €)

Decubal Clinic Cream

Alkuperäinen, klassinen Decubal -voide kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Ainoa perusvoide, jonka voidepohjana on erikoispuhdistettu lanoliini. Sen ihoa kosteuttava vaikutus on pitkävaikutteinen, koska lanoliini muodostaa ihon pintaan vettä varastoivan emulgaation.

Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

250 g

9,90 (norm. 13,70 €)

SB12 suuvedet

Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus tuo ensiluokkaisen raikkaan hengityksen. Voimakas vaikutus kestää 12 tuntia – aamusta iltaan. Tieteellisesti tutkittu, tehokas vaikutusmekanismi. SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen. SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

500 ml, 35,80 €/L

17,90 (norm. 20,30 €)

Apteekki FluAcute Zinc+

Suusuihke, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Suusuihke vähentää taudinaiheuttajien määrää suun ja nielun limakalvoilla huuhtelemalla niitä pois. 4 suihkausta sisältää 9,4 mg sinkkiä. 20 ml:n pakkauksessa n. 110 suihkausta. Lyhytaikaiseen käyttöön.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

20 ml

16 (norm. 20,40 €)