Tarjoukset

Kylmägeeli ratiopharm

Liikunnan rasittamille lihaksille. Lievittää turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä. Kirkas geeli ei tahraa vaatteita

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

150 ml

7 (norm. 8,85 €)

Triple Dry roll-on

Voimakkaasti hikoileville tarkoitettu Triple Dry on tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja, joka sopii esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii deodorantilta tehoa ja varmuutta – niin naisille kuin miehillekin. Triple Dryn roll-on-tuotteet estävät hikoilun ja pitävät paitsi kainalot myös kädet ja jalat kuivina. Triple Dry tarjoaa pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Saat siis kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi!

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

50 ml

9,90 (norm. 11,50-11,90 €)

Otocur

Otcour-korvasuihke on suomalaisten korvalääkäreiden kanssa tutkittu ja kehitetty sekä Suomessa valmistettu valmiste korvien hoitoon. Otocur pehmittää ja poistaa olemassa olevaa vahatulppaa ja säännöllisesti käytettynä ehkäisee uuden tulpan syntyä.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

30 ml

14 (norm. 18,10 €)

Ophtim Eye Hydra

Uudelleen suljettavat pipetit!

Ophtim Eye silmäystävälliset silmätipat kosteuttavat ja suojaavat tehokkaasti kuivia silmiä. Ophtim Eye silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

20 x 0,5 ml

11 (norm. 13,60 €)