Tarjoukset

Thealoz Duo silmätippa

Thealoz Duo sisältää trehaloosia, joka on luonnossa esiintyvä vahvasidoksinen sokeri. Trehaloosin ansiosta liuos ei kiteydy, vaan se muodostaa epiteelisolujen päälle suojaavan kalvon estäen näin solujen kuivumista. Siksi Thealoz Duo® kostuttaa jopa 6 kertaa tavallista silmätippaa pitempään. Sisältää myös kosteuttavaa ja voitelevaa hyaluronihappoa. Tuote on fosfaatiton, säilytysaineeton ja hypotoninen. Thealoz Duo® on pakattu pehmeään helppokäyttöiseen pulloon. Se ei sumenna näköä ja sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa.
Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

10 ml

13 (norm. 16,20 €)

Bio-Qinon Active Q10 GOLD

Bio-Qinon Q10 Gold valmisteen sisältämä B2-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ubikinoni on elimistön oma aine, joka tuottaa soluille niiden tarvitsemaa energiaa. Bio-Qinon + B2-vitamiini sopii mm. rasittuneille ja väsyneille sekä urheilijoille harjoitteluun ja palautumiseen.

30 kaps.

25 (norm. 29,70 €)

Melarest pitkävaikutteinen melatoniini 1,9 mg

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia myös ravintolisänä, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sen vaikutus on nopea etenkin tyhjään mahaan nautittuna. Helposti nieltävä, pitkävaikutteinen tabletti.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

90 kpl

20 (norm. 24,20 €)

Maitohappobakteeri + B

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

50 kaps.

12 (norm. 15,10 €)