poika

Tarjoukset

Devisol 20 µg Berry tai sitrus

DeviSol D-vitamiinitabletit sisältävät 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.  DeviSol-imeskelytabletin pieni koko, suussa sulava rakenne ja raikas sitruksen maku miellyttävät niin lapsia kuin aikuisia. DeviSol on helposti annosteltava jokapäiväinen D-vitamiinin lähde, joka turvaa D-vitamiinin saannin myös pimeimpään vuodenaikaan. Laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

200 tabl

16 (norm. 19,35 €)

Bevita Eye silmätipat

Uudelleen suljettavat pipetit!

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatti on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

20 x 0,5 ml

11 (norm. 13,37 €)

Rela-tabs mansikka

Kesäkassi kaupan päälle!

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

60 purutabl.

24 (norm. 28,39 €)

Aqualan L

Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

200 g

9 (norm. 10,87 €)