Tarjoukset

Biorion

Hoitoaine 250 ml kaupan päälle! (arvo 13,30 €)

Kun hiuksia lähtee tai ne ohenevat esimerkiksi vaihdevuosien tai imetyksen aikana, laihdutuksen tai stressin vuoksi. Koostumukseltaan monipuolinen, suomalainen Biorion-hiusravintolisä tukee hiusjuurtesi hyvinvointia, kun elämän eri vaiheet rasittavat hiuksia. Gluteeniton, laktoositon, soijaton ja hiivaton.

 

60 kaps.

37 (norm. 39,97 €)

A-vita Plus nenäsuihke

A-vita Plus nenäsuihke kostuettaa ja hoitaa nenän limakalvoja. Edistää nenän epiteelin uudistumista. Nenäsumutetta käytetään ehkäisemään kuivan ilman tai ilmaston aiheuttamaa nenän limakalvojen kuivumista sekä limakalvojen surkastumisen ja hajunenän hoitoon.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

20 ml

9 (norm. 11,61 €)

Biophilus basic mansikka

Biophilus Basic sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis-bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä. Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

30 purutabl.

10 (norm. 13,87)

Apteekki Fluacute Zinc+

Aniksen makuinen suusuihke, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Suusuihke vähentää taudinaiheuttajien määrää suun ja nielun limakalvoilla huuhtelemalla niitä pois. 4 suihkausta sisältää 9,4 mg sinkkiä. 20 ml:n pakkauksessa n. 110 suihkausta. Lyhytaikaiseen käyttöön.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

20 ml

16 (norm. 21,38 €)