poika

Tarjoukset

Xylimax päärynä tai metsämansikka

Raikas ja hyvänmakuinen täysksylitolipastilli lapsille ja aikuisille. Suojaa ruokailun jälkeen hampaita katkaisemalla happohyökkäyksen ja lisäämällä syljen eritystä. Vähentää säännöllisesti käytettynä plakin muodostumista ja edistää hampaiden mineralisaatiota. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

90 g

5 (norm. 6,34 €)

Minisun monivitamiini Vahva

Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Minisun Monivitamiini Vahvan avulla varmistat kaikkien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin. Voit hyvin ja jaksat paremmin. Laktoositon, liivatteeton, soijaton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

120 tabl.

17 (norm. 21,39 €)

C+Ruusunmarja

Uusi C+Ruusunmarja on pitkävaikutteinen C-vitaniinivalmiste vastustuskykyyn. Yksi tabletti sisältää 500mg C-vitamiinia ja 30mg Ruusunmarjaa.  Ruusunmarja on luonnon antioksidantti, jolla on myös tulehdusta vähentävää tehoa. Pitkävaikutteinen C+ruusunmarja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Annostus 1-2 tablettia päivässä.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

100 depottabl.

10 (norm. 12,49 €)

Maitohappobakteeri + B

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

50 kaps.

11 (norm. 14,78 €)

Apteekki Fluacute Zinc+

Aniksen makuinen suusuihke, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Suusuihke vähentää taudinaiheuttajien määrää suun ja nielun limakalvoilla huuhtelemalla niitä pois. 4 suihkausta sisältää 9,4 mg sinkkiä. 20 ml:n pakkauksessa n. 110 suihkausta. Lyhytaikaiseen käyttöön.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

20 ml

16 (norm. 21,38 €)

SB12 suuvedet

Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus tuo ensiluokkaisen raikkaan hengityksen. Voimakas vaikutus kestää 12 tuntia – aamusta iltaan. Tieteellisesti tutkittu, tehokas vaikutusmekanismi. SB12:n vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavien aineiden muodostumisen. SB12:n ainutlaatuinen ja patentoitu koostumus kiinnittyy suun limakalvoille, hampaisiin ja kieleen varmistaen ensiluokkaisen raikkaan hengityksen 12 tunniksi. 3 raikasta makuvaihtoehtoa: minttu-mentol, mieto minttu-mentol ja eukalyptus.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

250 ml

13 (norm. 15,52 €)

Favora kosteuttava hoitovoide kasvoille

Favora Kosteuttava Hoitovoide antaa iholle elinvoimaa ja pehmeän, hoidetun tunteen. Luonnon koivusokeri xylitoli ylläpitää kosteustasapainoa, vitamiinirikkaat avokado- ja manteliöljyt ravitsevat, greippiuute kirkastaa ja aloe vera rauhoittaa ihoa. Sopii päivä- ja yövoiteeksi. Hajusteeton ja väriaineeton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

75 ml

10 (norm. 12,90 €)

Devisol 20 µg

30 tablettia kaupan päälle!

DeviSol D-vitamiinitabletit sisältävät 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.  DeviSol-imeskelytabletin pieni koko, suussa sulava rakenne ja raikas sitruksen maku miellyttävät niin lapsia kuin aikuisia. DeviSol on helposti annosteltava jokapäiväinen D-vitamiinin lähde, joka turvaa D-vitamiinin saannin myös pimeimpään vuodenaikaan. Laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

200+30 tabl

16 (norm. 19,35 €)