Tarjoukset

Kylmägeeli ratiopharm

Liikunnan rasittamille lihaksille. Lievittää turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä. Kirkas geeli ei tahraa vaatteita

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

150 ml

7 (norm. 9,00 €)

Melarest pitkävaikutteinen melatoniini 1,9 mg

Melatoniini on etenkin aivojen käpyrauhasesta erittyvä hormoni, joka osallistuu uni-valverytmin säätelyyn. Melatoniinin eritys lisääntyy pimeässä ja sillä on unettava vaikutus. Siksi se helpottaa nukahtamista. Melatoniinia voidaan nauttia myös ravintolisänä, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Sen vaikutus on nopea etenkin tyhjään mahaan nautittuna. Helposti nieltävä, pitkävaikutteinen tabletti.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

90 kpl

21 (norm. 26,55 €)

MagneCit

Magnesiumin riittävän päivittäisen saannin varmistamiseen urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Sitraattimuoto takaa tehokkaan imeytymisen. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa tai makeutusaineita.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

100 tabl.

11 (norm. 15,03)

Sebamed pesuneste täyttöpussi

+ 100 ml ekstraa!

Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

1100 ml, 12,73 €/l

14 (norm. 19,00 €)

Aqualan L

Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

200 g, 42,50 €/kg

8,50 (norm. 10,87 €)