Tarjoukset

Multivita Magnesiumsitraatti +B6

Magnesiumin riittävän päivittäisen saannin varmistamiseen urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Sitraattimuoto takaa tehokkaan imeytymisen. Tarjous koskee greipin- ja lime-sitruunan makuista purutablettia.

 

90 kpl

12 (norm. 16,10 €)

Decubal Clinic Creme

Alkuperäinen, klassinen Decubal -voide kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Ainoa perusvoide, jonka voidepohjana on erikoispuhdistettu lanoliini. Sen ihoa kosteuttava vaikutus on pitkävaikutteinen, koska lanoliini muodostaa ihon pintaan vettä varastoivan emulgaation.

250 g, 38 €/kg

9,50 (norm. 12,30 €)

Aqualan Plus 200 g

Aqualan Plus on koostumukseltaan kevyt, mutta ihoa tehokkaasti kosteuttava voide. Se levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. Hajusteeton ja väriaineeton voide ei ärsytä ihoa.

 

200 g

15 % (norm. 10,87 €)

Minisun D3-vitamiini 50 µg

25 kpl kaupan päälle!

Vahva Minisun D3-vitamiinivalmiste sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton ja liivatteeton. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

 

200+25 kpl

23 (norm. 27,74 €)

Aqualan L

Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena.

 

200 g

15 % (norm. 10,87 €)