Tarjoukset

Multivita Omegalive Strong

Kampanja -15 %

Multivita Omegalive Strong kalaöljykapselit sisältävät vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja, jotka tutkitusti vaikuttavat mm. sydämen ja aivojen terveyteen sekä ylläpitävät normaalia näkökykyä.

100 kaps.

19,74 (norm. 23,22 €)

Glukosamiini Strong

Kampanja -15 %

Vahva, täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton.

 

120 tabl

20,10 (norm. 23,65 €)

Multivita Juniori MIX

Kampanja -15 %

Multivita Juniori MIX on monipuolinen ja hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiinitabletti perheen pienimmille. Yhdessä pakkauksessa on toffeen,-mansikan ja päärynän makuisia -ja värisiä tabletteja. Niistä voi valita joka päivälle mieleisensä maun! Yksi tabletti sisältää kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Valmistettu Suomessa.

 

250 kpl

17,30 (norm. 20,35 €)

Multivita Plus

Kampanja -15 %
Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia. Tavalliseen Multivitaan verrattuna mukana on myös enemmän D3-vitamiinia (10µg), suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

 

200 kpl

21,64 (norm. 25,46 €)

MagneCit

20 tablettia kaupan päälle!

Magnesiumin riittävän päivittäisen saannin varmistamiseen urheilijoille, kuntoilijoille, suonenvedoista, krampeista ja levottomista jaloista kärsiville. Sitraattimuoto takaa tehokkaan imeytymisen. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa tai makeutusaineita.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

100 + 20 tabl.

11 (norm. 15,03)

Minisun D3-vitamiini 50 µg

Vahva Minisun D3-vitamiinivalmiste sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton ja liivatteeton. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

200 kpl

22 (norm. 27,22 €)

Aqualan L

Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

200 g, 40,00 €/kg

8 (norm. 10,87 €)