poika

Tarjoukset

Apteekki jalkavoide

Virkistävä ja kosteuttava jalkavoide, joka sisältää ihon kosteutta ylläpitävää keramidia. Mentoli ja kamferi viilentävät ja rentouttavat. Glyseroli kosteuttaa, eucalyptusöljy pehmentää ja pantenoli auttaa jalkojen ihoa uudistumaan. Valmistettu Suomessa. Parabeeniton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

150 ml

7,50 (norm. 9,73 €)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. Laktoositon, soijaton, gluteeniton ja maidoton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

50 kaps.

12 (norm. 14,13 €)

Triple Dry roll-on

Voimakkaasti hikoileville tarkoitettu Triple Dry on tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja, joka sopii esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii deodorantilta tehoa ja varmuutta – niin naisille kuin miehillekin. Triple Dryn roll-on-tuotteet estävät hikoilun ja pitävät paitsi kainalot myös kädet ja jalat kuivina. Triple Dry tarjoaa pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi! Saat siis kuivan, raikkaan ja varman tunteen koko päiväksi!

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

50 ml

9 (norm. 11,29 €)

Synomax nivelgeeli

Uusi Synomax nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Tuotetta voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen. Geelin sisältämät kondroitiinisulfaatti, MSM ja asetyyliglukosamiini tehostavat vaikutusta. Parabeeniton ja väriaineeton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

100 ml

12,90 (norm. 15,05 €)

RaMaVit magnesiumsitraatti + B6

Ramavit Magnesiumsitraatti on vahva ja monipuolinen magnesiumvalmiste. Magnesiumia on yhdessä tabletissa 170 mg, ja se on hyvin imeytyvää sitraattia. Valmisteen B6-vitamiini ja C-vitamiini tukevat magnesiumin toimintaa.Vadelmanmakuinen purutabletti.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

80 tabl.

12 (norm. 14,34 €)