Joulukuun tarjoukset

17,90 €

(yht. erikseen ostettuina 22,42 e)

Sebamed granaattiomenalahjapakkaus sis. suihkugeeli ja body lotion 250 ml + 250 ml

Toivotussa lahjapaketissa Sebamedin hedelmäinen suosikki koko vartalon hellävaraiseen pesuun ja kosteutukseen.

Suihkugeeli palauttaa ihon kosteustasapainon, nopeasti imeytyvä body lotion hoitaa ja pehmentää ihoa. pH 5,5 ylläpitää ihon omaa luonnollista tasapainoa.

Orionin tähtikampanja tuote!

 

 

99 €

(norm. 118,25 e)

Microlife BPA6 PC verenpainemittari

Kliinisesti validoitu verenpainemittari, joka tunnistaa myös sydämen eteisvärinän luotettavasti verenpaineen mittauksen yhteydessä. Helppokäyttöinen mittari verenpaineen kotiseurantaan.

Lahja idea!

 

22 €

(yht. erikseen ostettuina 26,12 e)
 

Yotuel lahjapakkaus sis. Yotuel pharma hammastahna 50 ml + Yotuel all-in-one mint 75 ml

Yotuel Pharma-tahna valkaisee hampaita poistamalla esim. kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaiden pinnalta.

All-In-One-hammastahnan valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Se ei vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisee hammasluun sävyä muutamalla asteella.

Lahja idea!

 

10 €

(yht. erikseen ostettuina 15,76 e)
 

Natuvive pink grapefruit lahjapakkaus sis. hand lotion 250 ml + hand wash 250 ml

Käsivoide ja käsisaippua samassa lahjapakkauksessa! Verigreippi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta.       

Lahja idea!

 

6,40 €

Apteekin suklaamanteli tai paahdettu manteli 150 g

Herkullisella belgialaisella maitosuklaalla päällystettyjä manteleita tai herkullisia paahdettuja manteleita kauniissa lahjapakkauksessa.

Lahja idea!


8,80 €

Apteekin tryffeli 150 g

Lahjapakkaus sisältää herkullisia belgialaisia suklaatryffeleitä.

Lahja idea!


13,50 €

(norm. 16,15 e)

RELA maitohappobakteerit mansikka tai sitruuna 30 tabl.

Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle tai lempeälle sitruunalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.1 purutabletti päivässä. Raikkaan makuisen tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa.

 

9 €

(norm. 10,87 e)

Aqualan Duo tai Aqualan Plus 200 g

Kosteuttavat perusvoiteet koko perheen ihonhoitoon!

Aqualan Duo on kevyt, tehokkaasti kosteuttava ja hyvin imeytyvä perusvoide. Voiteessa on runsaasti glyserolia (20%), joka lisää ihon kimmoisuutta ja notkeutta.

Aqualan Plus on helppo ja nopeakäyttöinen perusvoide ihon pitkäkestoiseen kosteutukseen. Se levittäytyy kevyesti tahraamatta eikä jätä rasvaista tuntua.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

Orionin tähtikampanjatuote!

 

21,90 €

(norm. 26,47 e)

Multi-tabs Family 200 tabl.

 Multi-tabs Family on koko perheen käyttöön sopiva monivitamiinitabletti. Se käy kaikille yli 4-vuotialle, diabeetikot mukaan lukien. Annostus 1 tabletti päivässä.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!


 

16,90 €

(norm. 19,20-19,78 e)

Lactrase GO tai Nogasin GO 50 purutablettia

Lactrase GO pilkkoo laktoosin tehokkaasti. Lactrasen avulla voit huoletta nauttia maitotuotteista ilman turvotusta ja vatsavaivoja! Lactrase ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.

Nogasin GO:n avulla voit nauttia monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ilman ikäviä ruoansulatusvaivoja. Nogasin on sokeriton, maidoton, kaloriton, hiivaton ja gluteeniton.

 

17,90 €

(norm. 11,38 e)

Sebamed Liquid face & body wash tai Olive face & body wash 1000 ml täyttöpussi

+ Aqualan L 30g kaupan päälle!

Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

Sebamed Olive face & body wash antaa hoitavaa elinvoimaa iholle ja rentouttavaa mielihyvää aisteille. Erittäin riittoisa. Mieto koostumus.

Edun arvo yht. 6,72 €

Orionin tähtikampanjatuote!

 


Tarjoukset ovat voimassa Joulukuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.