Maaliskuun tarjoukset

 

13 €

(norm. 15,70e)

Gefilus mustikka 30+8 tabl

25 % Kaupan päälle!

Mustikan makuinen C-vitamiinia sisältävä maitohappobakteerivalmiste. Purutabletin herkullinen maku on peräisin aidoista, kotimaisista mustikoista. Tuote on laktoositon, gluteeniton ja maitoproteeniton.

 

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!


18 €

  (norm. 20,27e)

Calsorin D3 500 mg + 20 µg

100 + 30 tabl.

Calsorinilla on helppo tapa huolehtia päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. Riittävä kalsiumin saanti auttaa varmistamaan, että luustosi pysyy kunnossa. Calsorin sisältää kalsiumin lisäksi 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia. D-vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

16 €

  (norm. 17,50 e)

Nyt myös Appelsiinin makuinen Puru Calsorin D3 500 mg + 20 µg

100 + 30 tabl.

Appelsiinin makuinen kalsiumvalmiste
Appelsiinin makuinen kalsiumvalmiste

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

9 €

(norm. 10,87 e)

Aqualan Duo 200 g

Aqualan Duo on kevyt, tehokkaasti kosteuttava ja hyvin imeytyvä perusvoide. Voiteessa on runsaasti glyserolia (20%), joka lisää ihon kimmoisuutta ja notkeutta. Aqualan Duo suojaa ja kosteuttaa sekä aikuisen että lapsen kuivaa ihoa päästä varpaisiin.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

23 €

(norm. 25,46 e)

Multivita Plus 250 tabl.

Multivita Plus -monivitamiinivalmisteessa on erityisesti A-vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia ikääntyvän elimistön tarpeisiin. Foolihapon puute lisää nykytietämyksen mukaan riskiä sydän- ja verisuonitauteihin. Magnesiumin puute voi aiheuttaa mm. suonenvetoa ja rytmihäiriöitä. A-vitamiini vähentää ihon kuivumista. Kyky nähdä hämärässä voi heiketä iän myötä, siihen A-vitamiini tuo apua.

 

Bethover B12 vitamiini 1 mg

50 tabl 12 €

(norm. 14,19 e)

100 tabl 21 €

(norm. 24,94 e)

B12-vitamiini kuuluu vesiliukoisten B-vitamiinien perheeseen. B12-vitamiini vaikuttaa mm. hermoston uusiutumiseen ja hermosolujen toimintaan. Vadelmanmakuinen purutabletti päivittäisen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi.  Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, soveltuu myös kasvisruokavaliota noudattaville.

 

12 €

(norm. 14,06 e)

Ophtim Eye Hydra silmätipat 20 x 0,5 ml kerta-annospipetit

Uutuutena uudelleensuljettavat pipetit (1 pipetti päivässä riittää). Ophtim Eye Hydra silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät ärsytyksen, kuivuuden, kirvelyn tai roskan tunnetta silmissä, jotka voivat johtua esim. kuivasta sisäilmasta, ilmastoinnista, lämmityksestä, silmäleikkauksesta tai piilolinssien käytöstä. Sopii myös piilolinssien kanssa.

20 €

(norm. 23,40 e)

Avéne Soothing Eye Contour cream silmänympärysvoide 10 ml

Hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, koska lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä sekä luomilla. Kevyehkö hyvin imeytyvä koostumus.

-20 %

Vanhan malliset ACO -tuotteet

Aco uudistuu! Kaikki vanhan malliset ACO -tuotteet -20 % (tarjous ei koske aurinkotuotteita).

 


Tarjoukset ovat voimassa Maaliskuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.