Syyssuhina tarjoukset

Virkeänä arkeen!

Monivitamiinit lapsille ja aikuisille!

Minisun Multivitamin -sarjan pakkauksissa nyt 50 tablettia kaupan päälle!

edun arvo jopa 7,17 €! Tarjous on voimassa niin kauan kuin kampanjapakkauksia riittää.

 

12 €

(norm. 15,01 e)

Minisun Super Defence 60 kpl

Kanta-asiakastarjous!

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste.
Minisun Super Defence on oikea superpakkaus vastustusky­kyyn. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikro­grammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Mo­lemmat vitamiinit ylläpitävät tutkitusti vastustuskykyä, ja sinkki sekä auringonhattu-uute edistävät immuunijärjestelmän nor­maalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta, ja D-vitamiini on tärkeä luuston kas­vattaja sekä lihasten toiminnan ylläpitäjä.
1-2 purutablettia päivässä.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille.


18,24 €                   20,04 €

(norm. 21,46 e)                           (norm. 23,58 e)

Tears Again                               Tears Again Sensitive

10 ml silmäsuihke                    10 ml silmäsuihke

Tearsagain sisältää liposomeja, pieniä rasvamolekyylejä, joita esiintyy silmän kyynelkalvossa luonnostaan. Tearsagain vakauttaa silmän lipidikerroksen ja liiallinen kosteuden haihtuminen silmästä vähenee.
Tears Again sensitive on säilöntäaineeton ja sisältää dekspantenolia joka rauhoittaa ja hoitaa myös herkkää silmänympärysihoa. Helppo käyttää 1-2 suihkausta suljetuille silmille 3-4 kertaa vuorokaudessa.

 

-15 %

 

Nutrifin täydennysravintovalmisteet

    - Patukat: 2x40 g 3,84€ (norm. 4,52 e)
    - Keitot, Puurot ja pirtelöt: 2,65 € (norm. 3,12 e)

Suomessa kehitetyt ja valmistetut NUTRIFIN-täydennysravintovalmisteet on tarkoitettu:                    
     -henkilöille, joilla on huono ruokahalu (esim. vanhukset, syöpäpotilaat, anorektikot)
     -henkilöille, joita on lisääntynyt energian ja proteiinin tarve
-toipilaille.
Helposti mukana kulkevat, nopeasti valmistuvat, hyvin säilyvät ja hyvänmakuiset suomalaiset NUTRIFIN-täydennysravintovalmisteet sisältävät runsaasti energiaa, proteiinia ja suojaravintoaineita. Kaikki tuotteet ovat vähälaktoosisia – puuroja lukuunottamatta myös gluteenittomia.

 

-15 %

Kaikki Orionin Glukosamiinit 120 tabl

    -Active 40,21 € (norm. 47,30 e)
    -Combi 27,41 € (norm. 32,25 e)
    -Strong 20,10 € (norm. 23,65 e)

Niveliin liittyvät ongelmat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja. Liikkuminen voi vaikeutua rasittavan työn tai liikunnan seurauksena tai nivelruston kuluessa iän myötä.

Glukosamiini Active on liikunnallisille ja aktiivisille henkilöille kehitetty yhdistelmävalmiste. Se sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia, joka osallistuu nivelruston rakenneosien eli kollageenin muodostumiseen.
Glukosamiini Combi on ikääntyvälle tuki- ja liikuntaelimistölle kehitetty yhdistelmävalmiste. Se sisältää glukosamiinia sekä normaalille luuston terveydelle tärkeitä kalsiumia ja D3-vitamiinia.
Glukosamiini Strong 800 mg on vahva ja täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste.

15,43 €

(norm. 18,15 e)

Vaxol korvasuihke 10 ml

Helppokäyttöinen suihke korvavahan poistoon ja ennaltaehkäisyyn
Vaxol sisältää farmasuttista oliiviöljyä, joka pehmittää korvavahaa siististi, ilman valumista.

 

13,43 €

(norm. 15,80 e)

Betavivo 15 annospussia

Beetaglukaania sisältäviä rapeita kaurasydämiä. Betavivo alentaa kolesterolia ja auttaa rajoittamaan verensokerin nousua aterian jälkeen. Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Yhdestä annoksesta Betavivoa saadaan 3 g kauran beetaglukaania. Tämä päiväannos tarvitaan alentamaan veren kolesterolia.
Betavivossa on suurempi beetaglukaanipitoisuus kuin tavallisessa kaurassa.
Yksi annospussillinen päivässä, esimerkiksi aamiaisella tai välipalaksi.

 

-15 %

Koko DeviSol -sarja

DeviSol D-vitamiinitabletit sisältävät hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. DeviSol-imeskelytabletin pieni koko, suussa sulava rakenne ja raikas maku miellyttävät niin lapsia kuin aikuisia. Helposti annosteltava kotimainen D-vitamiini turvaa D-vitamiinin saannin myös pimeimpään vuodenaikaan. Erityisen tärkeää se on alle 15-vuotiaille lapsille, odottaville ja imettäville äideille sekä kaikille yli 60-vuotiaille.
DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Valmiste on hammasystävällinen, makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

 

-15 %

Koko Multivita -sarja

Multivita -tuoteperhe on erityisesti suomalaisille suunniteltu monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmistesarja, jonka koostumuksessa on huomioitu uusimmat suomalaiset ravitsemussuositukset. Sarjasta löytyy sopiva tuote jokaiselle perheenjäsenelle. Tuoteperheestä löydät myös pitkävaikutteiset C- ja B- vitamiinit, sekä magnesiumin erityistarpeeseen suunnitellun uuden purutabletin.

 

-15 %

RelaTabs maitohappobakteerit

Vatsan hyvinvointiin. Rela–tuotteiden sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

 

-15 %

Nogasin

    - 100 kaps 20,66 € (norm. 24,30 e)
    - 30 kaps 9,32 € (norm. 10,97 e)
    - GO 50 purutabl 16,32 € (norm. 19,20 e)

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen ruoansulatusentsyymi. Nogasin-valmisteen avulla voit nauttia monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ilman ikäviä ruoansulatusvaivoja. Nogasin toimii pilkkomalla ravinnon sulamattomia osia ohutsuolessa. Nogasin toimii ennaltaehkäisevästi ennen kuin ikäviä oireita on syntynyt, ja siksi se tulee ottaa ennen ateriaa. Nogasin valmistetaan Suomessa ja se on sokeriton, maidoton, kaloriton, hiivaton ja gluteeniton.

 

-15 %

Koko BioXtra -sarja

    -Geeli 40 ml 10,14 € (norm. 11,93 e)
    -Geelisuihke 50 ml 8,13 € (norm. 9,56 e)
    -Hammastahna 50 ml 6,70 € (norm. 7,88 e)
    -Suuvesi 250 ml 9,18 € (norm. 10,80 e)

BioXtra tuotteet on kehitetty suojaamaan suuta ulkopuolisilta bakteereilta ja helpottamaan suun kuivumisesta johtuvia epämiellyttäviä oireita. Ne edesauttavat ylläpitämään suun luonnollista tasapainoa.

 

-15 %

Emmelle hammastahnat 

        -Hyaluron Pro+ 75 ml 7,13 € (norm. 8,39 e)
        -Original Pro+   75 ml 5,70 € (norm. 6,71 e)

Hellävaraisesti puhdistava hammastahna jokapäiväiseen käyttöön.
Hampaiden alkuperäinen väri tummuu ajan myötä. Tummentumia aiheuttavat mm. ruoka, juomat ja tupakointi. Hampaat tummentuvat myös luonnollisen ikääntymisen myötä. Emmelle poistaa hellävaraisesti jo olemassa olevat tummentumat ja ehkäisee uusien syntymistä. Sen vaikutus perustuu hankauksen sijasta papaiinientsyymiin, joka hajottaa värjäytymät kemiallisesti kiillettä tai ientä vaurioittamatta.

 

7,56 €

(norm. 8,89 e)

Gum Soft-Picks harjatikut

Pehmeä ja turvallinen kumitikku hammasvälien puhdistamiseen ja ikenien verenkierron stimulointiin. Poistaa plakkia ja ruoan tähteitä hammasväleistä. Harjasten kevyt hieronta stimuloi ikenien verenkiertoa. Mukana kuljetusrasia.

 

-15 %

Medifonin apuvälineet

Jos sormissa ei ole enää tarpeeksi voimaa tai takin päälle laittaminen tuntuu ongelmalliselta, Apteekin apuväline -sarjasta löydät helpotusta sujuvaan arkeen.

 

19,50 €

(norm. 21,38 e)

Sebamed liquid face and body wash 1000 ml täyttöpussi

    + 300ml pumppupullo kaupan päälle! (arvo 9 €)

Erittäin riittoisa, raikkaan tuoksuinen koostumus sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Dermatologisesti testattu.

 

16,65 €

(norm. 18,50 e)

Berocca Boost 30porettabl.

Poreista potkua päivään! Kliinisesti testattu Berocca Boost ravintolisä sisältää C-vitamiinia, kaikkia kahdeksaa B-ryhmän vitamiinia sekä kivennäis- ja hivenaineista magnesiumia ja sinkkiä. Berocca Boost sisältää myös kofeiinipitoista, luontaista guaranaa, jonka piristävä vaikutus alkaa nopeasti.

12,50 €

(norm. 14,38 e)

Multi-tabs Mini Vadelma/Mansikka 90 kpl

    + Ostajalle taikapyyhe kaupanpäälle!

Pureskeltava, ksylitolia sisältävä monivitamiini- ja hivenainevalmiste. Herkullinen Multi-tabs mini maistuu vadelmalle ja mansikalle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja glukoositon.

 


Tarjoukset ovat voimassa 1.9.–13.9.2014 tai niin kauan kuin tuotteita riittää.