Huhtikuun tarjoukset

Rela Mansikka

30 purutabl.

Kanta-asiakastarjous 13,50 €

(norm 16,15 e)

Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerit vahvistavat tutkitusti luontaista vastustuskykyäsi ja tasapainottavat vatsasi toimintaa.Relatabs sopii erityisesti stressin ja epäsäännöllisen ruokailun rasittamalle vatsalle sekä matkoilla ja antibioottikuurien aikana käytettäväksi. Relatabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä tai maidon ainesosia. 1 purutabletti päivässä.

Mansikanmakuisen tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa.

 

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!
Tutustumistarjouksessa Synomax ja Synomax Comp Glukosamiinit

    -Synomax 150 tabl.

  Kanta-asiakastarjous 18 €

    (norm. 21,93 e)

 

   -Synomax Comp 100 tabl.

  Kanta-asiakastarjous 36 €

    (norm. 41,22 e)

 

Niveliin liittyvät ongelmat ovat suomalaisten yleisimpiä vaivoja. Liikkuminen voi vaikeutua rasittavan työn tai liikunnan seurauksena tai nivelruston kuluessa iän myötä.
Glukosamiinisulfaatti on tutkituin ja toimivin glukosamiiini. Synomax-valmisteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, hiivattomia, liivatteettomia ja soijattomia, ja sopivat siten monen aktiiviseen elämään!

Synomax Glukosamiini sisältää glukosamiinisulfaattia 750 mg ja C-vitamiinia 40 mg.
1 tabletti 1-2 kertaa päivässä veden kera, mieluiten aterian yhteydessä. 

Synomax Glukosamiini COMP sisältää glukosamiinisulfaattia 600 mg ja kondroitiinisulfaattia 400 mg ja C-vitamiinia 40 mg. 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä veden kera, mieluiten aterian yhteydessä.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!


 

Sebamed SPA shower pesuneste

400 ml

Tarjous 9 €

(norm. 11,03 e)

Herkullinen suihkugeeli, jonka inspiraation lähde on metsälampien valkea kaunotar, lumpeenkukka. Ihastuttavan olemuksensa lisäksi lumpeella on lukuisia muitakin ansioita: kasvin juuresta saadaan ihoa puhdistavaa, kosteuttavaa uutetta. Terälehtien tähtenä on hurmaava tuoksu, kuuluisa rentouttavasta vaikutuksestaan.

Orionin tähtikampanja – tuote


 

Aqualan Plus

200 g

Tarjous 9 €

(norm. 10,87 e)

Aqualan Plus on koostumukseltaan kevyt, mutta ihoa tehokkaasti kosteuttava voide. Se levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. Hajusteeton ja väriaineeton voide ei ärsytä ihoa.

Sopii kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseksi perusvoiteeksi sekä meikin poistoon tai ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa

 

Orionin tähtikampanja – tuote


 

Multivita magnesiumsitraatti

90 purutabl.

Tarjous 13 €

(norm. 16,10 e)

Multivita Magnesiumsitraatti on raikkaan greipin makuinen, helposti suussa liukeneva ja rakenteeltaan miellyttävä pureskella. Sitraattimuoto takaa tehokkaan imeytymisen.

Magnesium suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa sekä edistää luuston ja hermoston hyvinvointia.

Orionin tähtikampanja – tuote


 


Tarjoukset ovat voimassa Kesä- ja Heinäkuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.