Kesä-Heinäkuun tarjoukset

9 €

(norm. 10,87 e )

Aqualan L 230g

+30 g kaupan päälle! Kosteuttava perusvoide koko perheelle. Toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena. Hajustamaton ja parabeeniton.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

9 €

(norm. 11,03 e)

Sebamed pesuneste 400 ml

Erittäin riittoisa koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

5 €

(norm. 6,41 e)
 

Gefilus Apteekkarin Kuuri 10 kaps.

Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton maitohappobakteerikapseli. Sopii kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön.Yksi kapseli sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG maitohappobakteeria.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

15,90 €

(norm. 19,35 e)

Devisol Berry D3-vitamiini 20 µg 200 tabl.

Mansikanmakuinen D-vitamiinitabletti. Pienikokoisen ja hyvänmakuisen tabletin avulla D-vitamiinin annostelu on helppoa ja tarkkaa. Tabletti on helposti suussa hajoava ja sen voi joko imeskellä, pureskella, niellä tai tarvittaessa jauhaa. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!


5,90 €

(norm. 7,10 €)

Wonderm blister defence 4 sidosta

Wonderm® Blister Defence on ihonvärinen, uudelleen kiinnittyvä, pehmeä ja joustava silikonisidos rakkojen ehkäisyyn ja hoitoon. Wonderm-sidoksen silikonipinta kiinnittyy ihoon pehmeästi mutta napakasti. Sidos irtoaa kivuttomasti eikä vahingoita herkkääkään ihoa.

Huom! Tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

7,50 €

(norm. 9 €)

Kylmägeeli ratiopharm 150 ml

Kylmägeeli lihas- ja nivelkipujen lievitykseen, turvotuksen hoitoon. Hoidettavalle ihoalueelle 3-6 kertaa päivässä. Kylmävaikutus tuntuu voimakkaammalta, kun levität ensin ohuen kerroksen ja muutaman minuutin päästä toisen kerroksen. Vältä kylmägeelin joutumista silmiin, haavoihin ja limakalvoille.

 


Tarjoukset ovat voimassa Kesä-Heinäkuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.