Lokakuun tarjoukset

 

 

99 €

(norm. 118,25 e)

Microlife BPA6 PC verenpainemittari

Kliinisesti validoitu verenpainemittari, joka tunnistaa myös sydämen eteisvärinän luotettavasti verenpaineen mittauksen yhteydessä. Helppokäyttöinen mittari verenpaineen kotiseurantaan.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

8,50 €

(norm. 10,10 e)

Posivil Zink 20 pss

Posivil Zink on kuumaan veteen sekoitettava annosjauhe flunssan oireita helpottamaan. Sisältää sinkkiä, C-vitamiinia ja hunajaa. 1-3 pussia päivässä sekoitettuna kupilliseen kuumaa vettä. Orionin tähtikampanja tuote!

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

12,50 €

(norm. 14,38 e)

Multi-tabs Mini Mix Vadelma/Mansikka  90 tabl.

Hyvänmakuiset lapsille suunnatut, pureskeltavat monivitamiini-kivennäisainetabletit sisältävät lapsen kasvun ja kehityksen kannalta tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Makuna mansikka/vadelma. 

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

16 €

(norm. 19,35 e)

Devisol 20µg Fruity, Berry tai Sitrus  200 tabl.

DeviSol D3-vitamiinitableteilla turvaat D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Makuina persikka-vadelma, mansikka ja raikas sitrus. DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Valmiste on hammasystävällinen, makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Orionin tähtikampanja tuote!

 

10 €

(norm. 10,87 e)

Aqualan L 230 g

Perusvoide koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon. Imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Nyt 30 grammaa kaupan päälle! Edun arvo yht 2,50 €

Orionin tähtikampanja tuote!

 

12 €

(norm. 13,61 e)

Idoform A-biotic 20 kpl

Idoform A-biotic on koko perheelle sopiva maitohappobakteerivalmiste. Se suojelee vatsaa antibioottikuurin aikana. Idoform A-bioticin käyttö suositellaan aloitettavan samaan aikaan antibioottikuurin kanssa ja jatkettavan pari päivää kuurin loppumisen jälkeen. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

 

 

 


Tarjoukset ovat voimassa Lokakuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.