Syyskuun tarjoukset

 

19,50 €

(norm. 21,38 e)

Sebamed liquid face and body wash 1000 ml täyttöpussi

    + 300ml pumppupullo kaupan päälle! (arvo 9 €)

Erittäin riittoisa, raikkaan tuoksuinen koostumus sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Dermatologisesti testattu.

 

+ 50 tablettia kaupan päälle!

Minisun D3-vitamiini 20µg 350 tbl 24,94 €

Minisun D3-vitamiini 50µg 250 tbl 27,74 €

D-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä ja se on tärkeä luustolle, hampaille ja lihaksille. Minisun D-vitamiinit ovat helppo tapa varmistaa D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton.

 

 

Virkeänä arkeen!

Monivitamiinit lapsille ja aikuisille!

Minisun Multivitamin -sarjan pakkauksissa nyt 50 tablettia kaupan päälle!

edun arvo jopa 7,17 €! Tarjous on voimassa niin kauan kuin kampanjapakkauksia riittää.

 

 

 

-15 %

Multivita kampanjatuotteet -15%

Multivita -tuoteperhe on erityisesti suomalaisille suunniteltu monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmistesarja, jonka koostumuksessa on huomioitu uusimmat suomalaiset ravitsemussuositukset. Sarjasta löytyy sopiva tuote jokaiselle perheenjäsenelle. Tuoteperheestä löydät myös pitkävaikutteiset C- ja B- vitamiinit, sekä magnesiumin erityistarpeeseen suunnitellun uuden purutabletin.

Tarjous koskee Multivita Plus 200 tbl, Multivita Juniori 200 tbl, Multivita Raskaus&Imetys 120 tbl, Multivita Forte 120 tbl, Multivita Ascorbin 200 tbl, Multivita Ascorbin Long 200 tbl, Multivita Beko Long 200 tbl, Multivita Magnesiumsitraatti 90 tbl.

 

+ 10 tablettia kaupan päälle!

RelaTabs maitohappobakteerit

Vatsan hyvinvointiin. Rela–tuotteiden sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. 1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille. Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

 

 


Tarjoukset ovat voimassa Syyskuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.