Marraskuun tarjoukset

 

9,90 €

(norm. 12,26 e)

ThermaCare lämpötyyny selkä tai niska

ThermaCaren itsestään lämpenevät lämpötyynyt eivät sisällä lääkeaineita ja ovat vaihtoehtoinen kivunlievitys lihas- ja nivelkipuihin. Lämpötyynyt luovuttavat lämpöä 8 tuntia ja ovat ohuita, huomaamattomia sekä hajuttomia. Lämpötyynyt sopivat kroonisen ja satunnaisen kivun hoitoon, esimerkiksi lihasjännitykseen, ylirasitukseen sekä venähdyksiin.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!


 

12,50 €

  (norm. 15,01 e)

Apteekki Magnesiumsitraatti+B6 90 purutabl.

Mieto sitruksenmakuinen purutabletti joka sisältää 150 mg magnesiumia ja 1,5 mg B6-vitamiinia. Magnesium osallistuu lihasten ja hermoston normaaliin toimintaan. B6-vitamiini osallistuu hermoston normaaliin toimintaan. 1-2 tabl. päivässä. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Ei sisällä liivatetta.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

17,90 €

  (norm. 21,15e)

Apteekki Melatoniini 1 mg 100 tabl.

Nieltävä melatoniinitabletti helpottaa nukahtamista. Aikuisille: Aikuiset ½-1 tablettia nesteen kera. Aikaeron vaikutuksiin vähintään ½ tablettia ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä kohteeseen saapumisen jälkeen. Laktoositon, hiivaton, sokeriton ja gluteeniton.

Huom! Tämä tarjous on voimassa vain kanta-asiakkaille!

 

18,90 €

(norm. 20,27 e)

Calsorin + D3 500 mg + 20 µg

100 tabl. + 30 tablettia kaupan päälle!

Helposti nieltävä tabletti, jolla huolehdit päivittäisestä kalsiumin saannista vaivattomasti. Riittävä kalsiumin saanti auttaa varmistamaan, että luustosi pysyy kunnossa. Calsorin D3 sisältää kalsiumin lisäksi 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka tehostaa kalsiumin imeytymistä. 1-2 tablettia päivässä. Orionin tähtikampanja tuote!

Edun arvo yht. 7,45 €!         

 

 

 

12,50 €

(norm. 15,53 e)

Ceralan tai Ceralan Plus 100 g -voiteet

Ceralan-keramidivoide on kosmeettisesti miellyttävä hoitovoide vaativalle iholle. Voiteen kosteuttava vaikutus on tehokas ja pitkävaikutteinen. 

Ceralan Plus on helposti levitettävä ja nopeasti imeytyvä koko perheen perusvoide. Se jättää iholle miellyttävän suojan ja auttaa ihoa säilyttämään luontaisen kimmoisuutensa.

Ceralan ja Ceralan Plus sopivat kaikille ihoalueille ja kaiken ikäisille, myös ikääntyvälle iholle. Orionin tähtikampanja tuote!

 

 

19 €

(norm. 11,03 e)

Sebamed Spa Shower

Sisältää lummeuutetta, jonka pehmittävät, rauhoittavat ja kosteuttavat ominaisuudet pesevät hellästi ihon. Miellyttävä virkistävä tuoksu. pH 5.5 hoitaa ihoa säilyttäen sen luonnollisen suojan.

Orionin tähtikampanja tuote!

 

11,50 €

(norm. 14,35 e)

Biophilus Chew 30 tabl.

Biophilus Chew sisältää kahden maitohappobakteerikannan yhdistelmän (Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeri sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteeri). Hyvänmakuinen purutabletti on näppärä esimerkiksi lomamatkoilla, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Orionin tähtikampanja tuote!

 


Tarjoukset ovat voimassa Marraskuun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.